Skip to main content

Samenwerkingen

Generalist voor De Talisman is Eveline Semper.

Als ouders/verzorgers wilt u natuurlijk dat het goed gaat met uw kind op school. En gelukkig gaat het met de meeste kinderen ook goed. Toch kan het gebeuren dat het met uw kind op school wat minder gaat. Heeft het met het leren te maken, dan kunt u daar met de leerkracht van uw kind over praten.

Maar er kan ook iets anders aan de hand zijn. Bijv. dat uw kind vaak bij ruzies betrokken is. Dat het niet zo goed luistert, of dat het niet goed in zijn vel zit.

In dat geval kunt u contact opnemen met de medewerker (zogenaamde generalist) van het WIJteam van Stratum. Dit zijn professionals die samen met u en school bespreken wat er nodig is om uw kind te helpen. Daarna bekijken ze eerst wat u zelf kan doen . En hoe familie, buren en vrienden u daarbij kunnen helpen.

Lukt het niet om op deze manier een oplossing te vinden voor uw kind dan bekijkt de generalist van Wijeindhoven samen met u welke vervolgstappen er nodig zijn. Meer info over Wijeindhoven en de generalisten vindt u op de website www.wijeindhoven.nl

Elke basisschool in Stratum heeft een contactpersoon van Wijeindhoven.
Voor de Talisman ben ik dat. Mijn naam is Eveline Semper. Ik ben aanwezig op school iedere laatste dinsdag van de maand van 14.30 uur tot 15.30 uur.

U mag me ook bellen of mailen:
T: 06-46955271
M: evelinesemper@wijeindhoven.nl

Het is niet mogelijk om de inhoud van deze pagina te kopiëren