Overzicht nieuws

Talisman bij GLOW Eindhoven
09-11-2018
| Creativiteit van kinderen bevorderen en dan ook nog binnen een Eindhovens Event zoals Glow, daar doen wij natuurlijk aan mee!
ICT Onderwijs op De talisman
20-10-2018
| Hoe ziet het ICT Onderwijs op de Talisman eruit nu we sinds dit jaar voor alle kinderen in de groepen 6, 7 en 8 Chromebooks hebben aangeschaft?
Leesbevordering met de voorleeswedstrijd
11-10-2018
| Elk jaar doen wij als school mee met de voorleeswedstrijd om daarmee het enthousiasme bij de kinderen voor boeken en lezen extra aan te wakkeren.
Groep 8 op schoolkamp
15-05-2018
| Vandaag is groep 8 op de fiets vertrokken naar De Berger Hoeve in Bergeijk (www.bergerhoeve.nl ) waar het schoolkamp plaats zal vinden. Zij zullen daar samen een hele fijne tijd beleven met o.a. een...
Creativiteit van kinderen bevorderen en dan ook nog binnen een Eindhovens Event zoals Glow, daar doen wij natuurlijk aan mee!
Hoe ziet het ICT Onderwijs op de Talisman eruit nu we sinds dit jaar voor alle kinderen in de groepen 6, 7 en 8 Chromebooks hebben aangeschaft?
Elk jaar doen wij als school mee met de voorleeswedstrijd om daarmee het enthousiasme bij de kinderen voor boeken en lezen extra aan te wakkeren.